Ημέρες Καριέρας Κεφαλονιά 2012


Ημερίδα με θέμα «Ημέρες Καριέρας» στο Αργοστόλι


Το Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων διοργανώνει στην Κεφαλονιά Ημερίδα με θέμα “Ημέρες Καριέρας”, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Μαΐου 2012 και ώρα 18:00, στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Λ. Βεργωτή αρ. 131, στο Αργοστόλι. Την έναρξη της Ημερίδας θα πραγματοποιήσει ο Αντιπρόεδρος Α’ της Δ.Ε. του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων και Επιστημονικός Υπεύθυνος του Γραφείου Διασύνδεσης Καθηγητής Σωτήριος Σούλης.  Κεντρικός ομιλητής ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος. Θα συμμετέχουν δεκάδες μέλη  του επιχειρηματικού κόσμου της Κεφαλονιάς.

Στόχος της εκδήλωσης είναι, όχι μόνο να φέρει σε επαφή τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά με τους φοιτητές και αποφοίτους που θα αποτελέσουν το μελλοντικό ανθρώπινο δυναμικό των επιχειρήσεων, αλλά και οι φοιτητές-απόφοιτοι  να λάβουν γνώση των σύγχρονων επαγγελματικών απαιτήσεων και των κριτηρίων επιλογής στελεχών από τις επιχειρήσεις.

Παράλληλα με τη διεξαγωγή της Ημερίδας, θα πραγματοποιηθεί από Καθηγητές του Ιδρύματος Σεμινάριο για τους  συμμετέχοντες με θέμα τις Τεχνικές Συνέντευξης.

Θα πραγματοποιηθούν επίσης συνεντεύξεις μεταξύ των επιχειρήσεων και των φοιτητών του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Γραφείου Διασύνδεσης

Καθηγητής Σωτήριος Σούλης

Αντιπρόεδρος Α’ του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

 

Δείτε εδώ το πρόγραμμα

Πρόσκληση

Αφίσα