Συμμετάσχετε στη Δημοσκόπηση trendence Graduate Barometer 2015– European Edition

Αγαπητέ Φοιτητή, Αγαπητή Φοιτήτρια,

Σας προσκαλέσαμε πρόσφατα να συμμετάσχετε στη δημοσκόπηση trendence Graduate Barometer 2015 – European Edition. Απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με το πόσο ικανοποιημένος/η είστε από τις σπουδές σας και τις προσδοκίες σας από την μελλοντική επαγγελματική σταδιοδρομία σας. Τα αποτελέσματα έχουν ιδιαίτερη σημασία τόσο για το πανεπιστήμιο σας όσο και για τους κορυφαίους εργοδότες στην Ευρώπη!

Σας ευχαριστούμε πολύ που λάβατε μέρος στη δημοσκόπηση. Αν δεν έχετε προλάβει να συμπληρώσετε την έρευνα έως τώρα, αυτή είναι η τελευταία σας ευκαιρία για συμμετοχή.

Η δημοσκόπηση είναι μικρή σε διάρκεια και συμπληρώνεται με ευκολία. Επιπλέον, μπορείτε να συμμετάσχετε εύκολα και με ασφάλεια μέσω της κινητής συσκευής σας (smartphone, tablet, κλπ.). Σας διαβεβαιώνουμε ότι οι απαντήσεις σας θα παραμείνουν ανώνυμες και ότι τα στοιχεία σας προστατεύονται πλήρως νομικά.

Μετά την ολοκλήρωση της δημοσκόπησης, θα έχετε τη δυνατότητα να συγκρίνετε τις απαντήσεις σας με τους μέσους όρους των αποτελεσμάτων των φοιτητών στην Ευρώπη. Επιπλέον, με τη συμμετοχή σάς δίνεται η ευκαιρία να κερδίσετε ένα από τα παρακάτω βραβεία:

5 κουπόνια των € 500 από το BestChoice Europe eShop*
10 κουπόνια των € 200 από το
BestChoice Europe eShop*

Για να συμμετάσχετε, πατήστε εδώ: www.trendence-gradbarometer.eu

Μπορείτε να συμμετάσχετε στο trendence Graduate Barometer μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου 2015.

Με εκτίμηση,

 

*Εξαργυρώστε το κουπόνι σας από την BestChoice Europe σε περισσότερα από 100 γνωστά καταστήματα, εστιατόρια, κινηματογράφους, ξενοδοχεία, καταστήματα Internet, εκδηλώσεις κ.λπ. Μπορείτε να εξαργυρώσετε το ποσό των κουπονιών σας σε διαφορετικά συνεργαζόμενα  καταστήματα καθώς και να συνδυάσετε αρκετά κουπόνια μαζί.